Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

22 februari 2021

Een heerlijk soepje voor onze Segbroek gasten

16 december 2020

Onze afdeling op pad om de mooie Kerststerren bij onze gasten te bezorgen

21 juli 2020

Vrijwilligers afdeling Segbroek treffen elkaar weer live na lange tijd

18 december 2019

Kerst werd ook dit jaar weer gevierd in Ockenburg , de foto's zeggen meer dan woorden.

19 maart 2019

Het herinneringsmuseum herinnert aan de jaren vijftig. In die stijl zijn kamers ingericht en thema ́s uitgewerkt. U bent daar ineens weer in het huis van vroeger: de huiskamer, keuken en slaapkamer

28 februari 2019

Een verslagje van de verwendagen in het ROC

20 augustus 2018

Chauffeur Herman van Pasteur bracht ons zonder problemen naar Rotterdam, waar we begonnen met een kopje koffie en een heerlijk gebakje

23 mei 2018

De dag begon grijs met regen, maar gelukkig klaarde het op.

20 maart 2018

Volkstuinvereniging ‘Nut en Genoegen’ had vandaag weer ruimte beschikbaar gesteld voor Zonnebloem Segbroek. Er werd een fleurig paasstuk gemaakt.

21 februari 2018

De leerlingen van de afdeling ‘Uiterlijke Verzorging’ van ROC Mondriaan hebben zich deze week ingespannen om gasten én vrijwilligers van de Zonnebloem te verwennen met een behandeling van gezicht, har

1 februari 2018

Aangeboden door de Stichting Mix, in het Zeehelden Theater

1 november 2017

De stichting Mix presenteert in het Zeeheldentheater een muziek-theatervoorstelling in de sfeer van een “Grand Café “, met tafeltjes en stoelen en een nostalgische bar…

16 september 2017

Zaterdagmiddag 16 september woonden we met 20 gasten en vrijwilligers de voorstelling "Petticoat" bij.

21 juni 2017

Woensdag 21 juni waren we we welkom bij de Amateurtuindersvereniging “ Madestein ”, een idyllisch gelegen stukje natuur.

16 mei 2017

Bij het restaurant van Vakantiepark Ockenburgh zaten om 10:00 uur al aardig wat vrijwilligers klaar om de gasten te verwelkomen.

10 april 2017

De dag begon wat grauw en koud toen er verzameld werd bij Nolenshaghe. Gelukkig konden alle gasten hier binnen wachten tot de bus van Pasteur kwam.

21 februari 2017

We gaan met elkaar ouderwets stamppot eten. Een heerlijke winterse kost. Er is keuze uit boerenkool, zuurkool of hutspot.

20 februari 2017

Ze konden even lekker ontspannen, de ouderen die via de Zonnebloem een bezoekje brachten aan ROC Mondriaan aan het Haagse Leeghwaterplein.

30 november 2016

Een foto verslag van Mieke van het kerstwinkelen in Tuincentrum Ockenburgh

6 september 2016

Na een kopje koffie met wat lekkers begonnen we om 14.00 de armenwandeling met twee medewerkers van Stek.

6 augustus 2016

Ook dit jaar waren we bij Zonnebloem Westland te gast. Met 10 gasten mogen we bij hen meekijken naar het varend corso.

12 juli 2016

Dinsdag 12 juli waren we welkom bij de volkstuinvereniging “ Nut en Genoegen ”, een mooi gelegen stukje natuur aan de Meppelweg.

18 mei 2016

Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibri? Wat is de grootste vogel ter wereld?

20 april 2016

De boodschappenbegeleidingsdienst bestaat dit jaar 125 jaar en bood daarom gasten van de Zonnebloem een bloembollen-puzzeltocht aan. Op 20 april was het zover.

9 februari 2016

Het Herinneringsmuseum doet je terugdenken aan de jaren vijftig.Er zijn diverse kamers, zoals een huiskamer, een keuken, een babykamer en een slaapkamer, een ouderwets winkeltje, een schooltje e.d.

12 januari 2016

Een fijne middag om het nieuwe jaar goed te starten. Natuurlijk met een hapje en een drankje.

11 december 2015

De BBD ( Boodschappen begeleidingsdienst) heeft dit jaar (weer) een fantastisch concert met diverse optredens in de Grote Kerk georganiseerd.

1 december 2015

Hier enkele foto's van het kerstwinkelen in Zevenhuizen

25 september 2015

De gasten vonden het grandioos om een boottocht te maken. Het is altijd feest om zo varend en al verzorgd te worden met een 3 gangen diner.

2 september 2015

Op woensdag 2 september waren we welkom bij de volkstuinvereniging 'Madestein', een idyllisch gelegen stukje natuur op de grens van Den Haag en Monster.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk