Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandelen in het Zuiderpark

wandelenzuiderpark3jpg

De dag begon grijs met regen, maar gelukkig klaarde het op.

Toen de gasten aankwamen op  Sportcampus Zuiderpark, scheen de zon weer volop. Eerst werd in het restaurant een uitgebreide lunch geserveerd: koffie, thee, jus d‘orange en melk, zachte broodjes met ‘hete kip’ en allerlei soorten beleg, yoghurt en fruit. Voor elk wat wils dus. Er was meer dan genoeg.  Zodra iedereen voldaan was kon er gewandeld worden. Maar wat was dat nu? Regendruppels? Het was een mini-mini buitje en daarna bleef het uren droog. In het Zuiderpark konden het rosarium, het arboretum, de bloementuin en nog veel meer bekeken worden. Engelien had voor allen een plattegrond met informatie gemaakt. Tussen drie uur en half vier kwam iedereen weer terug in de sportcampus waar ervaringen gedeeld werden en nog een drankje gedronken kon worden. De taxibusjes waren dit keer op tijd om iedereen weer veilig naar huis te brengen.

Een link naar de foto's vind je hier

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk