Soepje!

soepjesjpg

Een heerlijk soepje voor onze Segbroek gasten

Een soepje voor de gasten van Zonnebloem-Segbroek

Dankzij de oplettendheid van Annelies Wakker, die een artikeltje had gelezen over ‘Soeperwinter’, een actie om mensen een gratis soepje aan te bieden, kon ook afdeling Zonnebloem Segbroek zorgen dat haar gasten een lekker kopje soep kregen!

Na overleg kon de soep worden besteld voor maandag 22 februari en zo werden op die dag om 9:45 uur 90 doosjes diepgevroren soep bezorgd bij Annelies.

Zij zorgde voor verdere verspreiding naar de leden van de activiteitencommissie die ieder een aantal gevulde Zonnebloemtasjes voor hun rekening namen om deze bij de gasten te bezorgen.

In elk tasje zat een doosje tomatensoep of een doosje knolselderijsoep, een kaart met een opbeurende wens en een papier waarop te lezen was wie er allemaal voor deze actie hadden gezorgd. Zo konden onze gasten ’s avonds al smullen van een soepje gemaakt met gedoneerde groenten uit het Westland. De meeste gasten waren blij verrast met dit onverwachte cadeautje en hadden ook meteen zin in een praatje.

Het initiatief van ‘Soeperwinter’ kwam tot stand door een samenwerking van de Participatiekeuken, tuinders uit het Westland, de gemeente en de Haagse Horeca.

Engelien Gribnau

070-3254259
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk