Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Soepje!

soepjesjpg

Een heerlijk soepje voor onze Segbroek gasten

Een soepje voor de gasten van Zonnebloem-Segbroek

Dankzij de oplettendheid van Annelies Wakker, die een artikeltje had gelezen over ‘Soeperwinter’, een actie om mensen een gratis soepje aan te bieden, kon ook afdeling Zonnebloem Segbroek zorgen dat haar gasten een lekker kopje soep kregen!

Na overleg kon de soep worden besteld voor maandag 22 februari en zo werden op die dag om 9:45 uur 90 doosjes diepgevroren soep bezorgd bij Annelies.

Zij zorgde voor verdere verspreiding naar de leden van de activiteitencommissie die ieder een aantal gevulde Zonnebloemtasjes voor hun rekening namen om deze bij de gasten te bezorgen.

In elk tasje zat een doosje tomatensoep of een doosje knolselderijsoep, een kaart met een opbeurende wens en een papier waarop te lezen was wie er allemaal voor deze actie hadden gezorgd. Zo konden onze gasten ’s avonds al smullen van een soepje gemaakt met gedoneerde groenten uit het Westland. De meeste gasten waren blij verrast met dit onverwachte cadeautje en hadden ook meteen zin in een praatje.

Het initiatief van ‘Soeperwinter’ kwam tot stand door een samenwerking van de Participatiekeuken, tuinders uit het Westland, de gemeente en de Haagse Horeca.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk