Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Keukenhof

Zonnebloem afdeling

De dag begon wat grauw en koud toen er verzameld werd bij Nolenshaghe. Gelukkig konden alle gasten hier binnen wachten tot de bus van Pasteur kwam.

 Hij was mooi op tijd en we reden vlot naar de Keukenhof, waar we op een parkeerterrein kwamen dat al behoorlijk vol stond met bussen. Bij de hoofdingang stonden ook drommen mensen.

Voor iedere gast werd een rolstoel geregeld en toen konden we toch nog vlot naar het zaaltje in het Julianapaviljoen, waar we begroet werden door dames van de Zonnebloemafdeling uit Lisse met  koffie of thee en een punt heerlijke appeltaart met slagroom.

Hierna kon het park  bekeken worden. We hadden geluk:  toen we weer buiten kwamen scheen de zon volop en was het aangenaam weer geworden. Wat was er veel te zien, een enorme hoeveelheid bolgewassen stond er al in bloei in honderden verschillende variëteiten. Bijzondere vormen en kleuren. Soorten die echt bij de bloemenwinkels en tuincentra niet te krijgen zijn.

Het was er druk, maar iedereen kon volop genieten van al die pracht. Bovendien waren er ook nog exposities in de andere paviljoens, waar o.a. orchideeën, gerbera’s en tulpen geshowd werden.

Om half twee werden we terug verwacht in het zaaltje waar de lunch werd geserveerd: tomatensoep en  broodjes  met ham, kaas en kroket.

Het laatste uurtje om nog wat te bekijken was aangebroken, de wind stak op en het werd een stuk kouder, dus iedereen zorgde er wel voor om op tijd, half vier, weer de warme bus in te kunnen.

De chauffeur leverde ons om vijf uur weer af bij Nolenshaghe, maar was zo vriendelijk om daarvóór nog een speciaal rondje langs bollenvelden te rijden en zorgde daarmee voor een perfecte afsluiting van deze mooie dag. 

Nog meer foto's: https://goo.gl/photos/T6add3Qr48rQjMik7

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk