Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandelen in Ockenburg

Zonnebloem afdeling

Bij het restaurant van Vakantiepark Ockenburgh zaten om 10:00 uur al aardig wat vrijwilligers klaar om de gasten te verwelkomen.

Engelien had een kaart met routes voor de wandeling klaarliggen. De taxibusjes hadden om half elf moeten komen, maar dat was weer eens niet het geval. De eerste bus kwam een kwartier te laat en de dames die er in zaten zeiden dat de chauffeur hen bij de Haagse Beek had willen laten uitstappen.

De andere bussen kwamen zelfs na elven. Dat was jammer want daardoor kon de geplande warming-up met zit-gymoefeningen niet doorgaan.

Toen bijna alle gasten er waren werd er koffie met appelgebak geserveerd en daarna kon men gaan wandelen.

Er werd door het vakantiepark gelopen, langs de golfbanen en door het Landgoed Ockenburgh, waar het landhuis verbouwd wordt en waar rododendrons in bloei staan. Het weer was prachtig, de vogels zongen en het fluitenkruid geurde. De juiste tijd om buiten te zijn.

Om 13:00 uur werd iedereen weer voorde lunch bij het restaurant verwacht. Er werd eerst een broodje kroket en daarna nog een broodje kaas of ham geserveerd en we konden heerlijk buiten in de zon eten. Erna was er nog tijd voor een korte wandeling, maar iedereen bleef liever zitten en kletsen tot de taxibusjes weer voor de thuisreis kwamen zorgen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk