Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandelen in het Zuiderpark

wandelen-in-het-zuiderpark-5f9f9c97-7437-4f2c-b627-2dbc8a17c614

23 mei 2018 van 12:00 - 15:00 uur

De afdeling Segbroek gaat na een eenvoudige lunch van uit de Sportcampus Zuiderpark wandelen door het Zuiderpark.

Op woensdag 23 mei gaan we wandelen door het Zuiderpark. Ieder jaargetijde is het anders in de natuur en het park is zo groot dat je er best vaker door kunt lopen en toch nog niet alles hebt gezien. 

Zit keer starten we bij de nieuwe Sportcampus met een eenvoudige lunch. Daarna trekken we er op uit. Een wandel doel zou het Arboretum kunnen zijn.

Ook als u niet meer zo goed ter been bent kunt u mee! Wij zorgen e.v.t. voor een rolstoel en begeleiding.

Kosten : €12,50 pp.voor lunch en een drankje. Verder consumpties zijn voor eigen rekening.

Plaats: Sportcampus, Mr.P.Droogleever Fortuynweg 22 voor navigatie nr 69!) , 2533 SR Den Haag .

aanmelden tot 30 april 2018 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals