Vrijwilligersuitje 2018

05-img20181006161845159wjpg

Wat een hele gezellige middag.

Er waren 25 vrijwilligers aanwezig op deze prachtige na-zomerse middag.

Wij werden tegen 14:45 uur zeer gastvrij ontvangen met koffie en zelf gebakken cake bij Harry en Ans Peters. Zij waren dit jaar de organisatoren. De stemming zat er al gauw in.

Na Harry’s woordspelingen: we  gaan ons vanmiddag op grote hoogte begeven en wat gedoe over ronddraaien, begonnen bij ons ook ineens alle wieken te draaien. Via een mooie toeristische route over de Singel koersten we met z’n allen richting Martinus molen in Didam.

We werden ontvangen door 2 molenaars. In mum van tijd zaten we al achter een goed glas drinken en een hapje. Harry gaf aan dat hij trots was om ons hier te mogen ontvangen.

We zijn in groepjes met de molenaars naar boven gegaan om daar deskundig uitleg te krijgen over Nederlands cultureel erfgoed, waar we trots op kunnen zijn. Deze molen staat op menige foto of ansichtkaart.

Na de rondleiding hebben we weer gezellig met elkaar zitten praten over de vakantieverhalen, feestjes en de warme zomer. Voor de een heerlijk, voor de ander wat minder.

Cateringbedrijf De Keulse Pot van Diny en Jo van Keulen schotelde ons een goed verzorgd stamppotten buffet voor met heerlijke hachee, worst, spekjes en vlees in wijnsaus. Verrukkelijk!

Na het toetje gingen we rond 19:00 uur voldaan naar huis. Alle aanwezigen bedankten Harry en Ans voor de ontzettend gezellige middag.

Groetjes Will

 

Klik hier voor de foto's.

Harry Peters

0316-225474
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk