Rolstoelvriendelijke vakantie met de Zonnebloem

Rolstoelvriendelijke vakantie

Zonnebloemreizen met het vakantieschip, een kleine groep

óf met eigen familie of vrienden

De Zonnebloem organiseert reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ga op vakantie met ons schip MPS de Zonnebloem of ga mee op een kleinschalige vakantie in Nederland. Liever zelf je vakantie organiseren? Ook daar helpen we je bij.

Kleinschalige vakantie met de Zonnebloem
Kleinschalige vakanties

In sommige gevallen vraagt een lichamelijke beperking om extra zorg en begeleiding. Daarom hebben we onze kleinschalige vakanties ontwikkeld. Zodat echt iedereen kan genieten van een vakantie.

Bekijk het aanbod
Vaarvakantie met MPS de Zonnebloem

Een aangepast vakantieschip voor mensen met een lichamelijke beperking. Ontdek Duitsland , Nederland en/of België tijdens een volledig verzorgde, 6-daagse vakantie.

Lees meer
Hugenpothhuis achtertuin
Het Hugenpothhuis

Tot rust komen in een bosrijke omgeving. Samen met vrienden of familie. Het kan in ons eigen aangepaste vakantiehuis in het buitengebied van Loenen, vlakbij Apeldoorn. We nemen gepaste maatregelen voor een onbezorgd verblijf.

Bekijk het Hugenpothhuis
Afdelingsvakantie Zonnebloem Famke en Sidney
Afdelingsvakanties

Wil je volledig verzorgd en in een groep op vakantie? Uitwaaien op het strand, een citytrip of de natuur opsnuiven? Zonnebloemafdelingen organiseren zelf kleinschalige vakanties in Nederland en net over de grens.

Wat zijn afdelingsvakanties?
Zelf je vakantie organiseren

Zit je in een rolstoel en wil je zelfstandig op vakantie met vrienden, familie of je partner? Hier vind je een overzicht van aangepaste vakantieaccommodaties en informatie over vervoer, hulpmiddelen en zorg op locatie.

Bekijk het overzicht