Andere aanbieders

Mocht je er nog niet in geslaagd zijn om een fijne vakantiebestemming te vinden, dan zijn er uiteraard nog andere organisaties die je kunt raadplegen. 

Het Vakantiebureau

Het Vakantiebureau is al bijna 60 jaar specialist in het organiseren van senioren- en zorgvakanties in heel Nederland. De zorgvakanties zijn begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben. Zo’n 1.500 vrijwilligers per jaar maken deze vakanties mogelijk. Het Vakantiebureau biedt verschillende types seniorenvakanties aan met diverse gradaties qua zorg. Ook biedt het Vakantiebureau vakanties aan voor mensen met een visuele beperking. Je kunt je individueel aanmelden voor de vakanties van het Vakantiebureau, maar de vakanties vinden in groepsverband plaats. Voor meer informatie kijk op hetvakantiebureau.nl.

 

Buitengewoon Reizen 

Buitengewoon Reizen is gespecialiseerd in individuele reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld biedt de reisorganisatie rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgt Buitengewoon Reizen de vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers. Kijk op buitengewoonreizen.nl voor meer informatie