Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen

Op 7 augustus hebben wij (gasten en vrijwilligers van de afdeling Doesburg e.o.)) een bezoek gebracht aan Het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Dit jaar was het thema "Reis om de wereld".

Op 7 augustus hebben wij (gasten en vrijwilligers van de afdeling Doesburg e.o.)) een bezoek gebracht aan Het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Dit jaar was het thema "Reis om de wereld". De start van de reis begon in de cabine van een vliegtuig waarna we in een sfeervol verlichtte ruimte belandde met een skyline van vele beroemde gebouwen in de wereld. Van daaruit kwamen we bij de cowboys en cancan danseressen die hun best deden in de westernsalon. Na een lunch te hebben genuttigd in het “scheepsruim” annex restaurant ging de reis verder langs vele prachtige zandsculpturen met o.a. de mooiste markten, de beroemdste wereldleiders (met daartussen onze eigen Mark Rutten), unieke vervoermiddelen, de mooiste baaien enz. Het nieuwe gedeelte dit jaar is het klapstuk: een nagebouwde junglewereld inclusief waterval en vijver. Je kunt hier allerlei dieren spotten tussen de bladeren. Werkelijk een kunstwerk!! Even later sta je in het binnen gedeelte waar zoals altijd een puzzeltocht is uitgezet met dit jaar het thema "Weet je nog?", gebeurtenissen na de 2e Wereldoorlog. Voor gasten en vrijwilligers geweldig leuk om te doen. Wie kent hen nog? Anton Geesink tijdens de Olympische spelen van 1964 of het kwartje van Kok? Wij raakten niet uitgekeken, wat een geweldige ervaring. Maar helaas stond de bus om 16.00 uur weer te wachten om ons naar huis te brengen. Was het in de bus, op de heenreis, een geweldig weerzien met zoveel bekenden en moest er nodig bijgepraat worden, op de terugreis zette de chauffeur oud Hollandse liedjes op, iedereen was te moe om nog veel te praten. Een aantal gasten kon geen genoeg krijgen van deze gezellige dag en zongen volop mee. Moe maar voldaan kijken we terug op een hele fijne dag met dank aan de vrijwilligers en de chauffeur.

Gerie Joon

0313-475385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken