Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner Medioren

kerst-1jpg

Het was weer zover om een kerstdiner voor de medioren te organiseren.

Voorheen hadden we 2 koks uit Den Bosch die voor ons kookten maar helaas moesten die om gezondheidsredenen afzeggen. Ze hebben dit 5 jaar lang gedaan. Dus wij hebben de koppen bij elkaar gestoken om ook een mooi en lekker kerstdiner te maken. Want zo’n mooie traditie moest natuurlijk wel blijven voortbestaan.
De voorbereidingen gingen eigenlijk heel goed. Het samenstellen van het menu was snel gedaan. We kregen hulp van Harry (mede-eigenaar van Kwekerij De Springplank waar het kerstdiner altijd plaats vindt) en van Vera (de dochter van Irene), en onze mannen wilden ook wel meehelpen.
De kantine van Kwekerij De Springplank was helemaal in kerstsferen gebracht. Gerda en Kitty hadden de tafels prachtig gedekt. Engelien en Truus hadden voor prachtige kerststukken gezorgd, die na afloop van het diner verloot zijn onder de gasten.
De gasten druppelden iets voor vijf uur langzaam binnen. Ze werden door Ad welkom geheten.
We starten met een lekkere Prosecco met zelfgemaakte kaasstengels.
De gasten kregen een culinair 4 gangen diner geserveerd. Hierbij werden heerlijke wijnen geschonken, een donatie uit de Franse wijngaard van Wil Janssen, onze secretaris.
Ad vertelde tijden het diner een prachtig kerstverhaal en een gedicht.
Na afloop kregen de gasten nog een fles perensap mee naar huis, geschonken door Lisboa uit
’s Gravenmoer. Om 21.00 uur gingen de gasten weer naar huis.
Het was een geslaagd diner. Voor herhaling vatbaar

Anna-Marie en Irene

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?