Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaar wensen met Zanggroep Catalpa.

2020jpg

En nu op naar 2020! Nieuwjaarsactiviteit met zangkoor Catalpa

Voor het eerst sinds een aantal jaren werd er door het bestuur weer een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd.
Bij zalencentrum de Viersprong werden ongeveer dertig gasten en een flink aantal vrijwilligers welkom geheten door onze voorzitter. Hij wenste iedereen een goed en vooral gezond nieuwjaar toe. Er was een gezellige sfeer in de zaal.
Zangkoor Catalpa zong een prachtig repertoire. Liedjes die we allemaal nog kenden uit onze jonge jaren. Elk lied werd aangekondigd door een koorlid dat vertelde uit welke tijd dit lied kwam en wie het vroeger zong. Voor velen nog herkenbaar. De koorleden zagen er mooi uit, want speciaal voor deze gelegenheid hadden ze een mooie Zonnebloem op hun kleding.
Natuurlijk was er iets lekkers bij de koffie en had Bart weer voor lekkere hapjes gezorgd.
Een goed begin van het nieuwe jaar.

Rina Kimenai

Klik hier voor de foto's

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?