Welfare en afscheid

welfarejpg

Dinsdag 1 februari ’22 was het eindelijk weer zover, we mochten weer starten met de welfare voor onze gasten.

Na weken van de lockdown mochten we onze gasten eindelijk weer verwelkomen in de Europlus. Er wordt deze dinsdagmiddagen altijd volop  gehandwerkt, zoals breien, quilten en borduren en ook worden er mooie kaarten gemaakt en spelletjes gedaan zoals sjoelen en rummikub.
Deze middag van 1 februari hebben we onze gasten welkom geheten met een gezellige middag met iets lekkers bij de koffie en daarna, voor wie dat wilde, een glaasje advocaat met slagroom of iets fris.

Ook hebben we deze middag afscheid genomen van onze vrijwilligster Ina van `t Veer. Ina is 10 jaar vrijwilligster geweest bij de welfare, iedere dinsdagmiddag.
Zij had de zorg voor de financiën en de gasten en verjaardagenlijsten. Ook hielp zij de gasten daar waar nodig was.
Wij zullen Ina echt gaan missen na al die jaren en willen haar ook bedanken voor die fijne en gezellige tijd en haar goede zorgen.

Ook kwam die middag onze voorzitter van de Zonnebloem, Ad Verharen, langs om afscheid te nemen van Ina en om haar te bedanken voor alles wat ze gedaan heeft als vrijwilligster bij onze afdeling van de Zonnebloem.
Ze kreeg daarom ook een zilveren insigne met oorkonde uitgereikt voor die 10 jaar als vrijwilligster bij de Zonnebloem. En een mooie bos bloemen hoorde daar natuurlijk ook bij.

Na alle mooie woorden en het gezellig samenzijn met onze gasten, ging iedereen voldaan weer naar huis.

We hopen dat we nu, na die moeilijke tijd van de corona, weer iedere dinsdagmiddag naar de welfare kunnen in Europlus.

De vrijwilligsters van de Zonnebloem welfare.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?