Nog meer regiovakantie medioren.

afbeelding5jpg

Twee jaar kon de medioren vakantie niet doorgaan maar 21 maart is het dan zover. Een groep van 40 gasten en vrijwilligers zijn klaar om met een stralend zonnetje naar Lunteren te gaan.

Rond half een komt iedereen veilig aan bij groepshotel Bosgoed gelegen in een bosrijke omgeving . Gelijk aan de lunch en daarna koffers uitpakken of een wandeling. Voor het diner een groepsfoto .De diners bij Bosgoed zijn prima en de kok geeft voor het diner uitleg. Vooral de toetjes zijn om je vingers bij af te likken. ’s Avonds is het meestal spelletjes een keer bingo en de laatste avond Harold Veenstra.
Dinsdag vertrekt het gezelschap met de bus naar het oude ambachten en speelgoed museum.
Op woensdag een bezoek aan Kruller Muller. In beide musea is veel te zien.
Donderdag krijgen we een roofvogelshow bij Bosgoed. Al met al een drukke vakantie vol activiteiten. Uitrusten kan in het Wellnessbad dat in de accommodatie te vinden is.
De laatste dag krijgen we ook nog een bedanklied van Els Scheerders en het Lunterenlied van Alfonsa Ans en Wilhelmien. Harry speelt nog enkele stukken op de piano.

Iedereen kan nu nog nagenieten van de prachtige foto’s video en verslag van Bouke en Joseph waarvoor onze grote dank.

Ook dank aan alle vrijwilligers

Een zeer tevreden gast Jose van Diesen

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?