Paasmiddag van de Welfare van de Zonnebloem afdeling Dongen-‘s Gravenmoer

afbeelding1jpg

Eindelijk kon de Welfare van de Zonnebloem afdeling Dongen-‘s Gravenmoer op dinsdagmiddag 12 april weer een paasmiddag vieren.

De gasten hadden er ook erg veel zin in. Ze waren er bijna allemaal en het was daarom ook een heel gezellige middag.

Men werd verwelkomd met koffie/thee en een lekker stukje gebak. Daarna kon iedereen een leuk paasstukje maken. De voorbereidingen waren al gedaan door onze vrijwilliger Corrie; zij had van delen van een eierdoos een leuk kippetje gemaakt met een gehaakte kam op zijn kop. Daarin kwam een eierschaal. Deze kip met eierschaal werd door onze gasten versierd en gevuld met kleine paastakjes en een kleine gele gerberabloem. Er werd naar hartenlust geknutseld en gezellig gekletst.

Na een korte pauze begon de bingo, waarbij leuke prijsjes te verdienen waren. De bingo werd geleid door ook een vrijwilliger van de Zonnebloem, de heer Wil van Buul. Hij had het goed in de hand en onze gasten konden, met toch wel een beetje spanning, hun gekozen vakjes aankruisen.

Daarna hadden we weer een korte pauze, waarbij er werd rondgegaan met een glaasje advocaat met slagroom voor de liefhebbers of een ander drankje. Op de tafels stonden diverse knabbeltjes en chips.

Na de tweede bingoronde gingen alle gasten met een prijsje voldaan naar huis. Het was weer een zeer geslaagde en gezellige middag.

Als er nog Zonnebloemgasten zijn die ook graag op de dinsdagmiddag naar de Welfare willen komen om te knutselen, kaarten te maken of spelletjes te doen, u bent van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u altijd even bellen naar onze vrijwilliger Thea Horsten, telefoon: 0162-313372.

Klik hier voor de foto's

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?