Midgetgolf voor de medioren

martienjpg

Midgetgolf voor de medioren Op 29 juli jl. vond een activiteit voor de medioren plaats: midgetgolfen bij de Leemput in Rijen. Acht gasten hadden zich aangemeld, maar door persoonlijke omstandigheden.

Na een heerlijk kopje koffie of thee en een lekkere appelflap begonnen de gasten en vrijwilligers (4) onder een stralend zonnetje in groepjes van drie aan de 18 holes. “

De midgetgolfbanen waren mooi aangelegd en worden goed onderhouden door alle vrijwilligers waar de accommodatie door gerund wordt. Er werd fanatiek gespeeld en een aantal keer vloog de bal zelfs uit de baan en moest deze uit de bosjes gevist worden. Er werden ook een paar “holes-in-one gescoord!

We hadden erg geluk met het weer, maar af en toe was de zon toch te warm en werd er verkoeling in de schaduw gezocht. Na een spannende strijd werd door de voorzitter- onder het genot van een koel drankje- de winnaar bekend gemaakt, namelijk: Ad de Leeuw met 59 punten.

We kunnen terugkijken op een geslaagde activiteit, welke door alle gasten werd aangemerkt als voor herhaling vatbaar!

 Annemiek (vrijwilligster) en haar dochter Chayenne

Jammer genoeg is Martien van der Meij op 12 augustus 2022 overleden. Martien is op de foto en zit in de rolstoel.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?