VERKOOP EN INLOOPMIDDAG WELFARE ZONNEBLOEM

afbeelding8jpg

Dinsdagmiddag 27 september was het zover. We hadden eindelijk weer onze welfare verkoopmiddag, na twee coronajaren waarbij de verkoop geen doorgang kon vinden.

Iedereen had er weer zin in.
Om 12.00 uur konden we in Europlus terecht om alles klaar te zetten en mooi te etaleren. Er waren ook hele leuke en mooie spullen te koop.
Spullen door onze gasten zelf gemaakt, zoals kaarten, brei- en borduurwerk, sjaals, mutsen, sokken, poppenkleertjes, knuffels en babykleertjes.
Ook lagen er mooie geborduurde tafelkleden en quilt kussens. Ook had een gast prachtig houtsnijwerk gemaakt. Dit ging dan ook gretig van de hand.
Om 13.30 uur kwamen de eersten al binnen. Bij binnenkomst kocht men bij Ton v. Gils (onze oud

vrijwilligster van de welfare), een consumptiebon van € 1,50 waarop thee/koffie en een zelfgebakken cake te krijgen was.
Ook was er een prachtige Quiltdeken, (gemaakt door onze vrijwilligster Nel Beukema), die we hadden opgehangen. Voor deze deken kon men een lotje kopen t.w.v. € 2,00.
Aan het eind van de middag werd het winnende lotje getrokken. Deze prachtige deken viel op het lotje van onze oud vrijwilligster Ina van ’t Veer. Zij was er dan ook heel blij mee.
Deze middag was erg goed bezocht en het was ook erg gezellig druk. Om 16.00 uur konden we met een voldaan gevoel gaan opruimen.
Het was weer een erg gezellige middag, voor herhaling vatbaar.
Volgend jaar waarschijnlijk in oktober, dan maken we er ook en herfstverkoop van met ook leuke spulletjes voor Sinterklaas en Kerstmis. Uw belangstelling wordt dan weer zeer op prijs gesteld.

Vrijwilligers en gasten Welfare Zonnebloem Dongen – ’s Gravenmoer.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?