Pannenkoeken Zonnebloem Medioren

afbeelding1jpg

Vrijdag 8 maart 2024 vertrokken 5 Medioren en 5 vrijwilligers van Zonnebloem Dongen naar Haaren pannenkoekenhuis Belveren voor een heerlijk Zonnebloempje pannenkoek.

Rond 12.30 was iedereen aanwezig en werd de bijeenkomst geopend door de voorzitter van de algemene Zonnebloem Marc Damen. Ook John en Kees de Bever waren aanwezig. John gaf een leuk optreden en Marc Damen en Kees de Bever gingen de keuken in om pannenkoeken te bakken. Er waren ook nog andere afdelingen van de Zonnebloem aanwezig zoals Gilze Rijen, Breda, Etten-Leur en Haaren.
We mochten zelf kiezen wat voor pannenkoek we wilden. De meeste kozen voor een Zonnebloempje samengesteld door de Bevers die deze dag werd geïntroduceerd. Van deze pannenkoek die gevuld is met rozijnen ijs slagroom en advocaat gaat 1,50 euro per verkocht exemplaar naar de Zonnebloem. Hij kost 16,50 euro en is in veel pannenkoeken restaurants in heel Nederland te koop. Dit alles in het teken van 75 jaar Zonnebloem. Iedereen zat lekker te smikkelen. Na het eten is er nog een foto gemaakt van gasten en vrijwilligers Dongen Gilze Rijen en natuurlijk John de Bever.
Rond drie uur ging iedereen weer richting Dongen. Was zoals gewoonlijk een gezellige smakelijke en zonnige activiteit van de Medioren Zonnebloem/ afdeling Dongen- ‘s Gravenmoer.

 Een tevreden gast Jose van Diesen

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?