Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Er kan zoveel meer 17 mei 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Kijk 17 mei naar aflevering 2 bij Omroep Brabant

Er kan zoveel meer al gezien?
Kijk 17 mei naar aflevering 2 bij Omroep Brabant


Op zondag 17 mei is vanaf 18.00 uur de tweede aflevering van Er kan zoveel meer te zien bij Omroep Brabant. Afgelopen zondag ging tv-presentatrice Anne-Marie Fokkens met de Zonnebloem mee naar Safaripark Beekse Bergen, deze week is cabaretier Leon van der Zanden aan de beurt. Hij is deelnemer aan een activiteit van de jongerenwerkgroep. Omroep Brabant herhaalt ook deze uitzending elk uur tot maandagochtend 18 mei.

Aflevering 1 gemist? Kijk dan snel op: https://www.zonnebloem.nl/zb/erkanzoveelmeer. Hier vindt u de complete aflevering van 10 mei en een voorproefje van aflevering 2!

Vrijwilligers en deelnemers
Rondom de uitzendingen vraagt de Zonnebloem ook via Facebook en andere media mensen vrijwilliger te worden, om een zo groot mogelijk effect te bereiken.

Via de genoemde webpagina kunnen geïnteresseerden zich melden. De aanmeldingen matchen we met afdelingen die deze nieuwe vrijwilligers vervolgens ontvangen.

Dat betekent dat uw afdeling mogelijk benaderd wordt door mensen die aan de slag willen. Zij zullen enthousiast zijn om zich in te zetten. Een warm welkom is van groot belang. Door de aandacht in de uitzendingen zullen er ook nieuwe deelnemers komen. Ook zij worden gekoppeld aan afdelingen. Binnen uw afdeling kan dit dus nieuwe deelnemers opleveren.

Vrijwilligers nodig?
Wilt u zelf ook actievoeren voor vrijwilligers? Maak dan gebruik van de aandacht die de Zonnebloem op dit moment krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld rond de uitzenddata met een stand vrijwilligers werven. U kunt hiervoor een draaiboek opvragen bij judith.meerwijk@zonnebloem.nl.
 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?