Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verslag Cagatay bezoek welfare 230615

Zonnebloem afdelingsnieuws

De welfare is een onderdeel van de Zonnebloem afdeling Dongen en 's Gravenmoer

De Zonnebloem is een organisatie door heel  Nederland. Welfare is een onderdeel van de Zonnebloem waar iedere week rond de 20 mensen samenkomen om ook samen gezellig bezig te zijn, bijvoorbeeld met handwerken. Er zijn mensen die kaarten maken , er zijn mensen die brijen, en mensen die haken, ook borduren. Van alles wat eigenlijk.  De mensen zijn hier dan van 13:30 tot 16:30 uur. Een hele groep rijdt met de taxi heen en terug. Het zijn allemaal mensen die zelfstandig wonen, want anders zouden ze naar een verzorgingstehuis gaan en dan mochten ze hier niet meer komen.

Hier werken ongeveer 9 vrijwilligers , met ieder een eigen taak. En twee keer per jaar houden de mensen een verkoop van de spullen die de mensen hebben gemaakt.

Ook maken ze reclame. Van de geld wat ze verdienen kopen ze weer nieuwe spullen in voor het handwerk. De leeftijden van de mensen hier zijn ongeveer tussen de 50 & 90 jaar. De vrijwilligers regelen wat te drinken voor de mensen. Voor thee en koffie betalen ze € 0,65 en voor cappuccino € 0,75.

Lijan

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?