Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Welfare Nieuws

Zonnebloem afdelingsnieuws

Nieuwe activiteiten bij de Welfare van de Zonnebloem in Dongen

Iedere dinsdag zijn er bij de Welfare in de Europlus ongeveer 20 deelnemers en 7 vrijwilligers actief met verschillende activiteiten, zoals kaarten maken, breien,  borduren enz. Het aantal deelnemers loopt jammer genoeg wat terug.
De vrijwilligers zijn iedere dinsdag present.
De kosten van de huur zijn voor dit aantal erg hoog.
Tijd voor een ander beleid en aanpassingen.

De vrijwilligers van de Welfare en het bestuur stellen voor om in de toekomst ook andere activiteiten aan te bieden in de Europlus. We denken aan kaarten ( rikken, harten jagen ), rummikub, kleuren en gezelschapsspelen. Andere leuke activiteiten zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk maar mee.
De bedoeling is natuurlijk wel dat de deelnemer iedere dinsdag, indien mogelijk, komt.
Verschillende deelnemers komen met de deeltaxi.
In mei 2017 willen we hiermee starten.
Maak reclame en kom naar de Welfare in de Europlus op dinsdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur.

U bent van harte welkom.

Bestuur van de Zonnebloem afdeling Dongen – ’s Gravenmoer.

Inlichtingen bij Ton van Gils, telefoon 0162-696475

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?