Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem BEDANKT

Zonnebloem afdelingsnieuws

Jan Trommelen bedankt de Zonnebloem voor het afscheid.

Bij het overdragen van het programma Spreekbuis werd ik bijzonder verrast. Het plaatselijk bestuur had gemeend dat 20 jaar verzorging van de Spreekbuis zeker wel een bedankje waard was. Dit bedankje werd tastbaar gemaakt door onze voorzitter met het overhandigen van een, door De Zonnebloem beschikbaar gesteld, bijzonder fraai bronzen beeldje genaamd Waardering. Zeer bedankt!

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die ook mij, in al die jaren, hebben ondersteund met het tot stand komen van elke Spreekbuis. Ook hier geldt: samen sterk. Het was elk nummer weer puzzelen en verzamelen om het tot een geschikte uitgave te maken. Wil Janssen heeft nu deze taak van mij overgenomen. Ik wens hem alle succes bij het invulling geven van deze zinvolle werkzaamheden

Bestuur, vrijwilligers en gasten allen zeer bedankt en dat De Zonnebloem zijn belangrijke sociale functie nog lang mag voortzetten.

Groeten aan ieder,

Jan Trommelen.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?