Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek van De Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Kopje koffie en een praatje?

Het bezoekwerk van een vrijwilliger aan een deelnemer van de Zonnebloem is altijd al een van de belangrijkste taken van de Zonnebloem geweest.
En dat is nog steeds zo.
Misschien bent u al lang deelnemer en is deze mogelijkheid in de loop van de tijd aan uw aandacht ontsnapt. En hebt u er juist nu behoefte aan.
Daarom willen we u er weer eens attent op maken.
Als u het fijn zou vinden wanneer er een vrijwilliger zo om de drie weken bij u op bezoek komt, een kopje koffie of thee drinkt en een praatje maakt dan kunt u zich bij ons aanmelden.
We komen dan snel bij u langs, horen aan wat uw wensen zijn en zoeken een vrijwilliger die een beetje bij u past wat betreft bv. uw interesses en hobby’s .
Ook als u het fijn zou vinden als er iemand langs komt wanneer de nieuwe Spreekbuis in uw brievenbus is gevallen horen we dat graag. U kunt dan samen de activiteiten doornemen en eventueel strookjes invullen.
Aarzel niet contact met ons op te nemen:

Bestuursleden bezoekwerk:
Gerda van Eersel tel. 06-48598808
Betsy Beijers tel. 06-53469058

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?