Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger in het Zonnetje

Zonnebloem afdelingsnieuws

Elly Jansen-Michielse, vrijwilliger sinds 2012

Waarom ben je vrijwilliger bij de Zonnebloem geworden?
Ik kende Ton van Gils en zij heeft me benaderd om bij de Zonne-bloem te komen. Ik kende de Zonnebloem ook al omdat mijn moeder in Oosterhout bezoekster was en bij de Welfare zat. En mijn broer was in Roosendaal heel actief in het bestuur.

Wat zijn je hobby’s?
Lange afstanden wandelen en fietsen, zowel alleen als in groepsverband. Lezen, schrijven, kleuren en tekenen, onder andere Zentangle (voor wie nieuwsgierig is, zie http://www.hobbygigant.nl/blog/zentangle-of-zendoodle-tekenen-doe-je-zo/).

Wat is je lievelingseten?
Pasta’s en wokgerechten.

Wat is je lievelingskleur?
Okergeel.

Wat voor werk doe je / heb je gedaan?
Na mijn trouwen heb ik zes jaar samen met mijn man een slagerij gehad. Het langst heb ik bij psychiatrisch centrum Jan Wier gewerkt, met veel plezier. Ik heb ook nog zeven jaar bij de bibliotheek in Dongen gewerkt.
Wat zou je zelf interessant vinden om van andere vrijwilligers te weten?
Hun huiselijke omstandigheden, bijvoorbeeld hun gezinssamenstelling.

Met wie zou je wel eens willen dineren en waarom?
Met de nieuwe directeur van de Zonnebloem. Ik zou hem dan vragen of hij wel weet wat er op de ‘werkvloer’ leeft, en zo niet, dan wil ik daarover weleens met hem van gedachten wisselen.

Als je een uitzonderlijk groot talent zou mogen kiezen, welk talent zou dat dan zijn?
Een instrument kunnen bespelen, liefst klarinet.

Wat is het leukste dat je de laatste tijd hebt gedaan?
Kerst met de kinderen gevierd.

Waar verbaas jij je wel eens over?
Dat zoveel mensen altijd zo’n haast hebben en voorbijgaan aan de dingen die er echt toe doen.

Wie bewonder je enorm?
Vrouwen die kracht tonen als het minder goed met ze gaat.

Wat is de leukste tekst of uitspraak die je in de afgelopen tijd hebt gelezen of gehoord?
Ik heb ergens gelezen dat je minstens twee keer per dag ‘nee’ moet zeggen. Die vind ik wel goed.

ELLY KIEST (keuze van Elly is onderstreept):
Tante Leen, André Rieu of Lee Towers?
Beatles, Rolling Stones of Beach Boys?
Londen, Rome of Amsterdam?
Charlie Chaplin, Tommy Cooper of André van Duin?
Tom Hanks, John Cleese of Rutger Hauer?
Audrey Hepburn, Meryl Streep of Famke Jansen?
Pannenkoeken, pizza of friet?
Wiskunde, geschiedenis of tekenen?
Bier, wijn of borrel?
Koffie, thee of limonade?
Hond, kat of konijn?

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?