Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Baanbrekend - Nannie de Nijs Bik-Plasman

"Mensen en honden dichter bij elkaar brengen, is mijn passie"

"Ik ben naast mijn werk als vertaler altijd een hondenliefhebber geweest. ik las een keer een bijzonder boek over hondengedrag, van een Amerikaanse schrijfster, en ik vond dat het een Nederlandse vertaling verdiende. Toen geen enkele uitgever hapte, heb ik het zelf vertaald én uitgegeven. En inmiddels is dat uitgegroeid tot een eigen uitgeverij van hondenboeken. Mensen en honden dichter bij elkaar brengen, is mijn passie. Ik heb een opleiding tot hondengedragsbegeleider gevolgd, eigenlijk vooral om gewoon meer over het onderwerp te weten. Maar het greep me zó, dat ik het ook zelf in praktijk wilde gaan brengen.

Overigens vind ik 'gedragsbegeleider' een vreselijk woord. Het focust op gedrag, terwijl de oorzaak van problemen vaak is dat een baasje de hond niet goed gegrijpt of signalen verkeerd uitlegt. Dus wat ik vooral doe, is vragen stellen, luisteren en observeren. Ik geef mensen stof tot nadenken en praktische tips. En vaak helpt dat al enorm. Niet vreemd, want alles begint met goede communicatie en begrip. Dat is in ons Zonnebloemwerk als vrijwilliger niet anders, toch?".

Nannie de Nijs Bik-Plasman

..... is vertaler, uitgever én honden-
gedragsbegeleider. Drie banen die
ze moeiteloos combineert. Ook is
ze als bestuurslid actief binnen de
afdeling Dongen-'s Gravenmoer

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?