Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemauto in Dongen

De Zonnebloemauto was ook aanwezig bij de opening van de nieuwe Cammeleur op 2 september 2018

Op zondag 2 september heeft onze afdeling deelgenomen aan de feestelijke opening van de nieuwe Cammeleur. We zijn met een aantal gasten en vrijwilligers aanwezig geweest om het Dongens publiek te laten zien wat de Zonnebloem zoal voor mensen met een lichamelijke beperking kan betekenen.
Daarnaast was de Zonnebloemauto te bezichtigen, die we speciaal voor de gelegenheid naar Dongen hadden laten komen. De Zonnebloemauto is volledig aangepast om een rolstoel- of scootmobielgebruiker als passagier mee te nemen en hij is voor iedere rolstoel-/scootmobielgebruiker te huur, vanaf ongeveer 40 euro per dag (afhankelijk van het aantal te rijden kilometers).
Goed om te weten:
Plek voor 4 tot 5 personen, inclusief rolstoel of scootmobiel
Bestuurder heeft geen beperking wel een rijbewijs B
Heeft u geen chauffeur? De Zonnebloem regelt een vrijwilliger
Ophaalpunten door heel Nederland.
Meer informtie over de Zonnebloemauto is te vinden op de website van de Zonnebloem.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?