Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

70jarig jubileum Nationale vereniging De Zonnebloem

In 2019 is het zeventig jaar geleden dat de Zonnebloem werd opgericht. De vereniging wil deze mijlpaal uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.

Dit jubileum is een mooi voorproefje voor ons 75-jarig bestaan
in 2024.
Het 70-jarig jubileum gaan we samen met onze vrijwilligers en deelnemers vieren. De Zonnebloem is een prachtige organisatie waar we trots op mogen zijn. Daarom geven we tijdens het jubileum extra aandacht aan die activiteiten die de Zonnebloem zo bijzonder maken, zowel binnen de organisatie zelf als naar buiten toe.
Daarom starten we met de Week van het Bezoekwerk in januari en vieren we de 70 zorgeloze Zonnebloemdagen in het voorjaar. Begin september staat MPS de Zonnebloem tijdens de Havendagen in Rotterdam in de belangstelling en we sluiten af in de winter als we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten op de Landelijke Vrijwilligersdag in december. Daarnaast krijgen  reguliere activiteiten – indien mogelijk - een jubileumsausje. De verschillende activiteiten worden in het vierde kwartaal van 2018 verder uitgewerkt, waardoor we eind 2018 meer kunnen vertellen.

17 tot en met 25 januari 2019 is de week van het Bezoekwerk van de Zonnebloem.

Graag alle vrijwilligers die bezoekwerk doen, deze week een bezoek brengen aan de gast.

1. 17 - 25 januari 2019 Week van het Bezoekwerk
2. april, mei, juni 2019 70 zorgeloze Zonnebloemdagen
3. september 2019 Wereldhavendagen Rotterdam
4. 7 december 2019 Dag van de Vrijwilliger

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?