Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oud ontmoet Jong

Een ‘zonnige ontmoeting’ van leerlingen van het Cambreur College met gasten van de Zonnebloem: oud ontmoet jong.

De Zonnebloem en het Cambreur College starten dit project gezamenlijk in het kader van een maatschappelijke stage voor leerlingen van het Cambreur College.

De leerlingen worden in tweetallen gekoppeld aan een gast van de Zonnebloem afdeling Dongen- ’s Gravenmoer.
Dit mooie project start in januari/februari 2020.

Er worden een kennismakingsbijeenkomst en een afsluitende bijeenkomst georganiseerd. Daartussenin maken de leerlingen samen met hun gast drie of vier afspraken waarbij ze samen activiteiten gaan doen die de leerlingen gaan organiseren.
Bijvoorbeeld:
samen koken en gezellig samen eten;
samen een spelletje spelen of een potje kaarten;
samen een taart bakken;
samen ergens een kopje koffie of thee gaan drinken.
Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk en de activiteit wordt in overleg bepaald.

 
   Dit project is eerder door het Cambreur College in een prettige samenwerking met het Rode Kruis georganiseerd en de ervaring is dat de leerlingen en de ‘ouderen’ dit een geweldig project vinden. Van beide kanten hebben we dan ook positieve geluiden gehoord.
De kosten van het project worden gedeeld door de Zonnebloem en het Cambreur College.
Gasten van de Zonnebloem kunnen voor meer informatie over dit project contact opnemen met Ad Verharen.

Uiterlijke inleverdatum strookje: 23 december 2019.

Inschrijfformulier (dit strookje inleveren bij de bekende inleveradressen van de Zonnebloem).
Ik wil graag deelnemen aan “ een Zonnige Ontmoeting “.

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?