Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEMLOTERIJ 2020

Ook dit jaar gaan we weer loten verkopen.

Op maandag 27 april op het Oranjeparkfestival (Koningsdag) en op donderdag 4 en vrijdag 5 juni bij de Dongense supermarkten: AH, Jumbo en Coop (’s Gravenmoer).
We willen graag jullie medewerking voor deze klus. Voor Koningsdag hebben we maar acht vrijwilligers nodig en voor de supermarkt-verkoop wel wat meer, maar als we genoeg mensen hebben, hoeft ieder duo maar twee uurtjes in de supermarkt te staan. Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om individueel een lotenboekje te verkopen.
Alle vrijwilligers ontvangen in maart een formulier waarmee ze zich kunnen opgeven om loten te verkopen. Dat kan bij Nannie de Nijs Bik, Barentszstraat 10, telefoon (0162) 318553 of nannie@nijsbik.nl.
Vele handen maken licht werk, dus doe mee!

Mieke Janssen en Nannie de Nijs Bik

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?