Lotenverkoop 2021

In het voorjaar hebben we een beroep op jullie gedaan voor de verkoop van losse lotenboekjes. Heel veel vrijwilligers hebben hier gelukkig gehoor aan gegeven.

Zoals iedereen inmiddels weet, ging de lotenverkoop ook dit jaar nog niet als vanouds.
In september hebben we alsnog aan de Jumbo toestemming gevraagd om daar twee dagen te mogen staan. Die toestemming kregen we, en begin oktober hebben we op de valreep samen met een aantal vrijwilligers alsnog al onze papieren lotenboekjes verkocht. Door jullie inzet, de goede verkoop van online loten en die laatste eindsprint hebben we een opbrengst behaald die zelfs hoger ligt dan andere jaren. Niet alleen de 1500 papieren loten zijn verkocht, maar ook nog eens 150 online loten. Dat is een enorm compliment aan onze vrijwilligers waard. En dat niet alleen: dit jaar hadden we beloofd een ludiek prijsje te zullen verloten onder de vrijwilligers die zich hebben opgegeven voor de verkoop van een los lotenboekje. De gelukkige winnaar is inmiddels bekend. Zaterdag 9 oktober hebben Gerda en ik de prijs uitgereikt aan Kitty Theeuwes.

Nogmaals hartelijk bedankt, Kitty en alle anderen voor jullie hulp. We hopen dat we volgend jaar weer op jullie allemaal mogen rekenen.

Groetjes, Nannie

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?