Vrijwilligersdag onder goed gesternte.

Vrijdag 10 september 2021 om 10.45 uur verzamelden we ons in diverse groepjes op zeven verschillende adressen voor koffie / thee met iets lekkers erbij.

Zes groepen vertrokken rond 11 uur voor een fietstocht in de omgeving van Dongen en één groep voor een wandeltocht. Onderweg moesten we vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren.

Net als vorig jaar werden we voor de lunch gastvrij ontvangen bij scouting de Stormvogels door Diny en Johan Baijens, die lekkere soep voor ons hadden gemaakt. Irene en Anna Marie hebben de rest van de heerlijke lunch verzorgd. Dit keer moesten we in de binnenruimte eten omdat de weergoden hadden bedacht dat dit het perfecte moment was om de kranen wijd open te zetten.

Na de lunch gingen we op pad voor de tweede helft van de routes. Gelukkig werd het al snel weer droog, en aan het eind van de middag konden we zelfs onder een lekker zonnetje van een ijsje genieten op het Oranjeplein.

Voor meer foto’s en de vragen / opdrachten + de antwoorden en uitslagen hebben we twee pdf- bestanden aangemaakt die vrijwilligers kunnen downloaden van de Zonnebloemwebsite.(https://mijn.zonnebloem.nl/afdelingen/nb/d/dongen/documenten).

 Save the date!! Volgende vrijwilligersdag is op vrijdag 9 september 2022.

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?