Zonnebloemloterij 2022

Elk jaar zijn we financieel voor een belangrijk deel afhankelijk van het bedrag dat we via de lotenverkoop bij elkaar verzamelen.

En na een lange tijd waarin we het zonder activiteiten hebben moeten doen, staan we allemaal te popelen om weer leuke dingen met onze gasten te gaan doen. Gelukkig konden we woensdag 13 april weer een grote activiteit organiseren: de dierentuin in Rhenen. En in mei gaan we weer naar Meersel-Dreef. 

De lotenverkoop op Koningsdag gaat dit jaar nog niet door, maar begin juni kunnen we wel weer als vanouds in de supermarkten staan. Op donderdag 2, vrijdag 3 en indien nog nodig op zaterdag 4 juni staan we in AH, de Jumbo in Dongen en de Coöp in ’s Gravenmoer. We hebben daarbij de hulp van veel vrijwilligers nodig om de verkoopblokken te vullen. Binnenkort ontvangen onze vrijwilligers een e-mail om zich daarvoor op te geven.

 Daarnaast ligt er voor iedere vrijwilliger een lotenboekje bij mij klaar om losse loten te verkopen. Vanaf nu kunnen vrijwilligers dat bij mij thuis ophalen. Bel voor de zekerheid even van tevoren, zodat je niet voor een dichte deur staat. Als iedere vrijwilliger één of twee boekjes verkoopt in de eigen familie- of vriendenkring / buurt / op het werk / de club of waar dan ook, scheelt dat heel veel tijd in de supermarkt staan. Ook leuke ideeën om de verkoop te bevorderen zijn natuurlijk van harte welkom.

Nannie de Nijs Bik,
nannie@nijsbik.nl,
(0162) 318553

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?