Rabo Clubsupport

Op donderdagavond 3 oktober jl. ging ik op weg naar de Cammeleur, op uitnodiging van de Rabobank, om te horen wat de opbrengst was geweest van de actie Rabo Clubsupport.

Ik ging natuurlijk specifiek voor de Zonnebloem/Afdeling Dongen - ‘s Gravenmoer.

Er waren vele vertegenwoordigers van diverse organisaties. Na een toespraak van mevrouw Damen-Evers, directeur van de coöperatieve Rabobank, steeg de spanning toen de bekendmaking van de opbrengsten van start ging. Je bent toch altijd benieuwd wat het voor jouw organisatie heeft opgebracht. Een aantal organisaties werden naar voren gehaald om de check van de opbrengst in ontvangst te nemen en om te vertellen waaraan ze het gingen besteden. Daarna werd een overzicht uitgereikt, met daarop de opbrengsten per organisatie.

Dankzij alle mensen in Dongen en ’s Gravenmoer die de Zonnebloem een warm hart toedragen hebben we een bedrag van € 920,22 toegekend gekregen. Een heel mooi bedrag, dat we voor het werk van de Zonnebloem kunnen inzetten. Zoals meestal het geval is mag een foto bij zo’n gelegenheid niet ontbreken.

Met vriendelijke groet, Piet Beukema

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?