Onze vrijwilligers bezoeken onze gasten

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst op 27 september jl. is afgesproken dat iedere vrijwilliger wordt “gekoppeld” aan 3 gasten.

De vrijwilligers gaan dan “hun” gasten bezoeken en nemen dan samen een vragenlijst door.

De bedoeling van het bestuur is om meer inzicht te krijgen in de wensen/ belangstelling van onze gasten en ook om meer inzicht te krijgen waarom een aantal gasten en vrijwilligers niet aan activiteiten deelnemen en/ of geen bezoek willen of dergelijke.
Deze actie is medio november van start gegaan. Een aantal gasten is al bezocht, de andere gasten kunnen binnenkort worden benaderd voor dit informatieve gesprek.
Zodra alle ingevulde formulieren zijn binnengekomen gaat een team van het bestuur deze formulieren evalueren en zullen de bevindingen in het bestuur worden besproken.
Ook worden dan vervolgafspraken gemaakt voor evt. acties daarna.
Een bijkomend voordeel voor onze gasten is dat zij een contactpersoon hebben die b.v. kan helpen bij het invullen van inschrijfformulieren voor activiteiten.
Het bestuur hoopt dat onze vrijwilligers en onze gasten mee willen werken zodat het bestuur nog meer in de behoeften van onze gasten kan voorzien.

Met vriendelijke groeten, het bestuur van de Afdeling Dongen-‘s Gravenmoer

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?