Opbrengst wensvijver kerstactie Avri

Twintig februari 2024 was de dag dat de opbrengst van de wensvijver bij Avri bekend zou worden gemaakt.

Een flinke groep Zonnebloemvrijwilligers was hierop afgekomen en iedereen was een beetje zenuwachtig. We werden welkom geheten door Anka, een medewerker van Avri.
Zij vertelde van het bezoek van Betsie en Ad vorig jaar om te vragen of Avri de Zonnebloem als het goede doel van hun kerstactie wilde steunen. Betsie had gezegd; “al is het maar 100 euro”. Avri zegde meteen de medewerking toe. Op 20 februari was de uitreiking met een cheque aan onze afdeling.

Anka hield de spanning er goed in.
Eerst mocht Betsie een cheque uit een groene enveloppe trekken. Dit was een cheque van 100 euro. Prachtig! Hier kwam applaus op.
Hierna mocht Betsie nog een cheque uit een groene enveloppe trekken.
Deze cheque bedroeg een bedrag van 7.388,25 euro. Dit leverde natuurlijk een nog groter applaus op.
En nog een keer mocht Betsie een cheque uit een groene enveloppe trekken, dit was een cheque ter waarde van 8000 euro. Heel groot applaus!

Avri (fa. v.d. Avoird) heeft het bedrag naar boven afgerond naar 8000 euro. De opbrengst van de wensvijver is daarmee 8000 euro geworden!!
Wat zat er zoal in de vijver? Veel muntjes, buitenlands geld en 1 cent en 2 cent muntjes. Het totaal aantal muntjes was 29.000 tot 30.000 muntjes.
Nadat de vijver was leeggeschept zijn de muntjes gedroogd. De muntjes zijn gesorteerd door de Toppers. Anka bedankte iedereen voor het vele werk wat is gedaan door de vrijwilligers.
Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Dongen- s Gravenmoer bedankt Avri voor de medewerking en de gastvrijheid.

Klik hier voor de foto's

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?