Winterefteling 2020 Junioren

winterefteling-fotojpgjpgjpg

Winterefteling 2020 Junioren

Op zaterdag 18 januari zijn we met een drietal jongeren van de Zonnebloem Etten-Leur naar de Winter Efteling geweest. We hebben het erg goed getroffen met het weer! Het was koud maar gelukkig droog! We begonnen bij aankomst met een lekker kopje koffie, thee of chocomel om wat op te warmen en daarna bezochten we verschillende attracties.

We hebben de Fabula (de nieuwe 4D film), de Symbolica, de Vila Volta, de Droomvlucht, de Baron 1898 en de Fata Morgana en de Pagode  bezocht. Uiteraard zijn we af en toe opgesplitst zodat we konden doen wat we leuk vinden en durven!

Door gebruik te maken van een faciliteitenkaart (die je van tevoren kunt aanvragen) is het voor mensen met een lichamelijke beperking ook mogelijk van bepaalde attracties gebruik te maken. Op vertoon van deze kaart kan je via een speciale ingang voor invaliden naar binnen.

Het is ook fijn dat het tegenwoordig mogelijk is bepaalde attracties zoals de Droomvlucht virtueel te bezoeken. We hebben hier met veel plezier gebruik van gemaakt.

In de Baron is er een speciale stoel aanwezig voor minder validen. Zo worden attracties steeds toegankelijker!

Tussendoor hebben we nog gezellig een wafel gegeten en wat gedronken. Op het moment dat we het park hebben verlaten, begon het te regenen! Kortom: het was een gezellige en geslaagde dagen we hebben er van genoten!

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken