Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

18 januari 2020

Winterefteling 2020 Junioren

3 december 2019

Alvast wat inkopen doen voor de kerst

16 oktober 2019

De deelnemers van de medioren groep afd. Etten-Leur wilden graag een keer naar de Beekse Bergen. Een aantal vrijwilligers zijn aan de slag gegaan om dit te organiseren.

7 september 2019

Met de jongeren zijn we pas (uiteraard met de nodige vrijwilligers) een dagje naar Safaripark Beekse Bergen geweest.

5 september 2019

Bezoek aan 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen

30 juni 2019

2 deelnemers De Zonnebloem Etten-Leur naar de Ziggo Dome waar de Grand Prix in Oostenrijk live te volgen was op grote schermen en natuurlijk Max Verstappen.

11 juni 2019

Bezoek aan museum Klok en Peel, waar ze het grootste klokken en beiaards collectie ter wereld bezitten.

22 mei 2019

Met een gezellig groepje medioren naar het Arboretum in Oudenbosch geweest.

11 mei 2019

Een paar weekjes geleden kreeg ik via de jongerengroep van de Zonnebloem een uitnodiging : of ik meewilde naar een klimbos? Ehh..ja...maar hoe dan?

25 maart 2019

Geslaagde middag bij Imkerij Den Hill

6 maart 2019

Tijdens laatste bijeenkomst besloten om een middag te gaan bowlen. Na wat rond kijken terecht gekomen bij activiteiten centrum Vier Hoog in Breda. Er melden zich 4 heren aan.

12 januari 2019

Gezellige middag in De Turfvaart in Etten-leur

10 januari 2019

Op 10 januari was er de nieuwjaarviering van de Zonnebloem afdeling Etten-Leur voor de deelnemers en de vrijwilligers.

20 oktober 2018

38 zonnebloemgasten jong en oud met begeleiders genoten van een geweldige rolschaatsshow van SEO in Hoogerheide.

4 juli 2018

Mooie rit naar Vlissingen en lunch op de boulevard.

2 juni 2018

Een dagje dierentuin met de jongerengroep.

29 mei 2018

Op woensdag 29 mei was er weer de jaarlijkse boottocht met de Zilvermeeuw.

21 april 2018

Zonnebloem Jongeren Etten-Leur uitgenodigd door Zonnebloem Zeeland om samen naar de Vrouwenpolder te gaan.

5 april 2018

Dag uit naar Keukenhof in Lisse met een lunch en koffie/thee met iets lekkers erbij.

21 maart 2018

Samenkomst bij Witte paard in Etten-leur

7 maart 2018

Samen genieten van een gezellige Lunch bij De Rooi Pannen in Breda.

10 januari 2018

Inluiden 2018 door deelnemers en vrijwilligers de Zonnebloem afd. Etten-Leur

11 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben wij een bezoekje gebracht aan het dierenpark.

23 september 2017

Op zaterdag 23 september zijn we met de Zonnebloem Jongeren uit Etten-Leur met de Valys naar het strand in Oostkapelle geweest.

12 mei 2017

Op vrijdag 12 mei ben ik als vrijwilliger voor de Zonnebloem Etten-Leur met de boottocht mee geweest.

16 februari 2017

Vandaag donderdag 16 februari stond museum” De Wascht en Strekt” op ons programma.

11 januari 2017

Nieuwjaarsviering in wijkgebouw "De Linde"

29 oktober 2016

Rolschaatsshow in Hoogerheide

2 september 2016

De picknick op 2 september 2016.

21 juli 2016

Om 10.30 uur vertrokken we met een volle bus naar de Rolerisuitboerderij in Breda, het was al erg warm en veel deelnemers hadden uit voorzorg al een flesje water bij zich.

16 juni 2016

Op 16 juni vertrokken we met de Rolerisuitbus naar het Karrenmuseum en de Kiekenhoeve in Essen.

18 april 2016

18 april 2016 hebben onze gasten genoten van een prachtige boottocht door de Biesbos.

17 februari 2016

Gezellige middag op de Menmoerhoeve met medewerking van The Senior Singers.

14 januari 2016

Op 14 januari jl. heeft de zonnebloem, afdeling Etten-Leur, voor de eerste maal een nieuwjaarsreceptie gehouden i.p.v. de gebruikelijke kerstviering in december. De decembermaand is nl. voor de meeste

28 oktober 2015

Op woensdag 28 oktober vertrokken we om 13.00 uur vanaf de Nobelaer richting Hilvarenbeek om het draaiorgelmuseum ”Dansant” te bezoeken.

4 september 2015

Afgelopen vrijdag 4 september was ’t weer zover! De picknick in de schuren bij Naantje!

21 augustus 2015

Naar het strand gaan als je afhankelijk bent van een (elektrische) rolstoel, hoe doe je dat?

11 augustus 2015

We hebben een bezoek gebracht aan Hortensiakwekerij Inrana in Strijbeek.

2 juli 2015

Marieke Witte heeft Voor het project "Samen organiseren" van de KPJ als vrijwilliger van de Zonnebloem meegeholpen met de organisatie van een wandelvierdaagse in Prinsenbeek.

31 mei 2015

Samen met de Mariaparochie, het Cloveniersgilde en de Zonnebloem is de jaarlijkse Mariaviering gevierd in de Lambertuskerk.

7 april 2015

Gasten en vrijwilligers hebben genoten van een mooie boottocht door de Biesbosch

18 maart 2015

Verslag van het uitstapje naar Kaasboerderij 'De Ruurhoeve' in Hoogeloon - Geschreven door Henriëtte van Kooten-Spronk

26 december 2014

Verslag - Feestmiddag 50 jaar Zonnebloem afdeling Etten-Leur - 12-09-2014

26 december 2014

Foto impressie van de sfeervolle kerstviering op 17-12-2014

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken