Scootmobieltocht

whatsapp-image-2022-05-21-at-25156-pmjpeg

Op zaterdag 21 mei hebben 10 enthousiastelingen deelgenomen aan een scootmobieltocht van 25 kilometer. Lees hier de belevingen van die dag.

Deze scootmobieltocht, georganiseerd door de Zonnebloem Etten-Leur en Avoord, werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van NL-doet. Na genoten te hebben van een vers stuk taart en een drankje in een buurthuis startte de tocht die ons naar het bosgebied de Pannenhoef leidde.

Het weer was prima en de natuur was prachtig. Halverwege is lekker geluncht in een boeren schuur en hierna reden we via het mooie gebied langs de AA en Weerijs langzaam weer naar Etten-Leur.

Al met al was dit een zeer geslaagde tocht, alle deelnemers wilden graag weer meerijden bij een volgende (nog te organiseren) tocht. Hieronder staan 2 stukjes die deelnemers ons gestuurd hebben.

Tineke:

Hier een klein verslag van een heel gezellige scootmobiel en driewielertocht van de zonnebloem.

Het was voor mij de eerste keer dat ik meegereden heb, hadden een leuke  groep. Was heel gezellig in totaal  25 km gefietst met  een gezellige lunch en mooie uitzichten.

Hopelijk kan ik het vaker mee maken. Heb genoten van de rit. De begeleiding was ook goed geregeld.  Vond het jammer dat het tempo een beetje op en neer ging. Ik moest vaak remmen, want met een scootmobiel sta je toch sneller stil dan een fiets

Hopelijk komen er nog meer tochten is voor herhaling vatbaar.

Yvonne:

Moe maar zeer voldaan de foto's gezien. Wat was het een heerlijke dag. Leuke mensen ontmoet en zalig gelachen met Tineke. Vanavond onder het genot van een bakkie koffie ☕ nog heerlijk even nagepraat. Zo lekker slapen en hopelijk morgen weer redelijk op. Deze dag kunnen ze me niet meer afpakken! 😁🦼 Weer een leuke herinnering erbij.

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken