Circus

20220605220847jpg

Voor vrijdag 27 mei had de Zonnebloem een uitnodiging gekregen van de Lionsclub Etten-Leur voor een gratis circusmiddag in de tent op de locatie Brabantpark te Etten-Leur.

Een reactie van een deelnemer van de Zonnebloem afdeling Etten-Leur:

De ontvangst en bezorging door de dames en heren van de Lionsclub was fantastisch. Om 14.30 uur was bijna iedereen aanwezig. Om 15.00 uur kwam de voorzitter van de Lionsclub voor zijn welkomstwoord en wenste iedereen een fijne middag. Daarna kwam de circusdirecteur met een heel mooi nieuw kostuum dat geschonken is door de Lionsclub en begon hij ook met een welkomstwoord en mededeling van alle regels voor deze middag. De gordijnen gingen open voor de voorstelling. Eerst had de post een doos gebracht met een grote strik en ik werd er nieuwsgierig  door, wat daar in zou zitten en daar kwam een grote pop uit met haar voorstelling. Het leek wel een slangenmens wat deze pop met haar lichaam kon doen. Het was gewoon prachtig hoor. Daarna kwam een persoon met een diabolospel, waar wij als kind ook vaak mee gespeeld hebben. Maar wij met 1 diabolo maar deze jongeman niet met 1 maar met 4 diabolos. Knap,was dat. Toen werd het tijd voor acrobaten, nou het was soms heel spannend, soms angstig met vele oefeningen met een ladder maar ook met een koord in de hoge tent tot in de nok. Het was erg mooi! Toch waren er ook dieren hoor 6 honden dat waren 3 grote zwarte labradoodles en 3 mooie witte kleine hondjes en die gauw een hele mooie voorstelling met hun honden kunstjes. Er werd veel applaus en er werd veel gelachen. Het was een hele fijne middag. Na afloop bedankte de eigenaar voor onze aanwezigheid en belangstelling en met een verrassing dat hij met kerst weer naar Etten-Leur komt met een geheel nieuwe kerstvoorstelling. Wij danken de Lionsclub dames en heren voor hun goede zorgen en hun begeleiding voor onze leden namens de Zonnebloem.

Heel hartelijke dank.

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken