Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem op SBS 9

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zegt het voort, zegt het voort! De tv-serie ‘Er kan zoveel meer’ wordt vanaf zaterdag 22 augustus in zijn geheel uitgezonden door SBS9. Iedere zaterdag omstreeks 10.30 uur, met een herhaling op de zon

De Zonnebloem is hier erg blij mee, omdat we zo nog meer kijkers uit heel Nederland kunnen laten zien wat er allemaal kan bij de Zonnebloem. Voor de zomer was de serie te zien bij Omroep Brabant. In iedere aflevering staat een activiteit van de Zonnebloem centraal. Een bekende Nederlander wordt gevraagd om deze dag mee op stap te gaan met een deelnemer en de dag mee te beleven. Wat hij/zij niet weet, is dat dat gebeurt met een tijdelijke lichamelijke beperking. Natuurlijk zijn er bij iedere aflevering diverse Zonnebloemvrijwilligers betrokken.

Uitzendschema

 
Uitzending Herhaling Onderwerp/locatie
Zaterdag 22 augustus Zondag 23 augustus Safaripark Beekse Bergen
Zaterdag 29 augustus Zondag 30 augustus Grafitty workshop
Zaterdag 5 september Zondag 6 september MPS de Zonnebloem
Zaterdag 12 september Zondag 13 september Philips Museum/Eindhoven
Zaterdag 19 september Zondag 20 september Event Center Beekse Bergen
Zaterdag 26 september Zondag 27 september Efteling
Zaterdag 3 oktober Zondag 4 oktober Mechelen/rondvaart Maastricht
Zaterdag 10 oktober Zondag 11 oktober ‘s-Hertogenbosch

Informatieleaflet
Om bekend te maken dat de serie uitgezonden wordt op de nationale tv is een leaflet gemaakt. Dit zullen we onder andere meegeven aan de honderden vrijwilligers van afdelingen uit het hele land, die komende week SAIL Amsterdam bezoeken en daar een rondleiding krijgen op ons aangepaste schip, MPS de Zonnebloem.

Waar is SBS9 te vinden?
SBS9 is nog een vrij jonge zender en heeft van de verschillende televisieaanbieders in Nederland nog geen eenduidige plek toegewezen gekregen. Hopelijk helpt dit overzicht bij het snel vinden van SBS9 op jouw eigen televisie:

 

Meer informatie
Voor vragen over de serie kun je contact opnemen met Emmy Wagenmakers of Marc Ruis: emmy.wagenmakers@zonnebloem.nl of marc.ruis@zonnebloem.nl

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken