Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huldiging Wil van Oorschot tijdens vrijwilligersdag van de Zonnebloem afd. Etten-Leur.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vrijdag 8 september werd een vrijwilligersdag gehouden voor de vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Etten-Leur.

We zijn ‘s morgens goed ontvangen in het club gebouw van Achilles waar de dag begon met koffie en gebak. Deze dag werd ook gebruikt om Wil van Oorschot te huldigen die 40 jaar actief is als vrijwilliger bij de Zonnebloem afd. Etten-Leur. Ze ontving hierbij het gouden insigne “40” en oorkonde uit handen van Karst Vaartjes afgevaardigde van de Provincie van de Zonnebloem.

Op 2 september 1977 is Wil begonnen met bezoekwerk in Etten-Leur. Daarbij was Wil van januari 1998 tot eind 2010 actief in het regiobestuur waar zij o.a. de taak van voorzitter op zich nam. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren ging ze mee met de regionale vakanties om ervaringen en ideeën op te doen.

In Etten-Leur is Wil van 2001 tot 2010 in ons afdelingsbestuur heel actief geweest en heeft een aantal jaren als vicevoorzitter de kar getrokken, wat haar goed af ging. En haar gevleugelde zin bij het sluiten van een vergadering  of bijeenkomst was: “Houd de Zon Zij.

Maar al deze 40 jaar heeft ze zich vooral ingezet voor het bezoekwerk. Het bezoekwerk staat bij haar hoog in het vaandel!  Ze is erg begaan met haar gasten, behulpzaam een heel attent. Ze is een fijne en goede vrijwilliger een echte Zonnebloemer.

Na een heerlijke lunch zijn we vertrokken naar wijn- en aspergeboerderij De Santspuy waar verteld werd over het ontstaan van het bedrijf en hebben we een rondleiding gekregen. Ook hebben we mogen proeven van de wijn, aspergesalade en likeurtjes. Ondanks het regenachtig weer hebben de vrijwilligers genoten van deze dag.

Zonder deze vrijwilligers kan de Zonnebloem niet bestaan. De Zonnebloem is voor alle mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking die dreigen in een isolement te raken. Heeft u interesse om aan de slag te gaan als vrijwilliger of verzorgende meld u dan aan via onze website: https://www.zonnebloem.nl/ettenleur

Foto's van deze dag vind u in dit fotoalbum: https://www.myalbum.com/album/hwKmkZvmOItW

Bestuur de Zonnebloem afd. Etten-Leur

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken