Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stap in groot(s) kunstwerk en steun De Zonnebloem Etten-Leur

Zonnebloem afdelingsnieuws

ETTEN-LEUR - Een inspirerend kunstproject vindt plaats tijdens de Open Atelier Route Etten-Leur op 15, 16 en 17 september.

Op locatie 15, bij Join the Picture op Bankenstraat 14a te Etten-Leur, nodigen kunstenaars u uit om in een enorm kunstwerk te stappen. U kunt zelf bijdragen aan de totstandkoming van dit schilderij, waarvan bij verkoop de opbrengst wordt gedoneerd aan De Zonnebloem Etten-Leur. Met uw creatieve bijdrage maakt u het mogelijk dat mensen met een lichamelijke handicap erop uit gaan en sociale contacten opdoen.

Bezoekers van jong tot oud mogen in een gigantische ammoniet-vorm stappen. Ieder laat, op speelse wijze, zijn of haar eigen kleurrijke sporen na op deze natuurlijke oervorm. U zult ervaren dat u deel uitmaakt van ’het grote geheel’ , ’the big picture’. Op deze wijze krijgt dit gezamenlijk gecreëerde kunstwerk van wel 3 x 3 meter vorm.

Bovendien exposeren de kunstenaars op locatie 15 met hun eigen werk tijdens deze drie dagen. U kunt hun kunstwerken bewonderen en hun demonstraties zien. De kunstenaars zijn:

- Petra van Liere (schilderijen, acryl-sculpturen en metalen beelden) www.jointhepicture.nl

- Marijke Taks-Scheffer (keramiek) www.marijketaks-keramiek.nl
- Mariek Hemelaar (stenen beelden) www.mariek.kunstinzicht.nl
- Yvonne Telleman (beelden van steen en klei) www.tellemankreatievezaken.nl
- Frans Smet (bronzen en houten beelden) famsmet@ziggo.nl
- Miriam van der Heijden (stenen beelden) www.youtube.com/watch?v=RY5rzEIBNnM
- Lilian Huijbregts   (schilderijen - Miriam van der Heijden presenteert haar werk )
Toon van den Maagdenberg en de leerlingen van zijn Etten-Leurse muziekschool verzorgen periodiek de muzikale invulling. - www.muziekschooltoonvandenmaagdenberg.com

Kijk voor meer informatie over dit project op:

Facebook/Join the Picture http://www.facebook.com/jointhepicture


facebook/Open Atelier Route Etten-Leur https://www.facebook.com/OpenAtelierRouteEttenLeur/

 

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken