Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cheque voor De Zonnebloem na verkoop gezamenlijk kunstwerk

Zonnebloem afdelingsnieuws

ETTEN-LEUR – Glunderende gezichten op vrijdag 6 oktober bij bestuursleden van de Etten-Leurse afdeling van De Zonnebloem. Zij namen een cheque in ontvangst uit handen van de organiserende kunstenaars

Petra van Liere en Miriam van der Heijden overhandigden de  donatie die het resultaat is van een succesvol uitgevoerd kunstproject, wat plaats vond tijdens de Open Atelier Route Etten-Leur, bij ‘’Join the Picture’’.  Bezoekers hebben tijdens deze dagen met enthousiasme geholpen bij de totstandkoming van een groot stempel-kunstwerk en hun financiële bijdrage geleverd. Na afloop is het gesponsorde kunstwerk geveild en verkocht aan Frank van Lieshout van ‘’Lieshout Car Collection’’. De totale opbrengst resulteert in een waardecheque van €655,-.

De bestuursleden van De Zonnebloem Etten-Leur reageren verheugd betrokken te zijn bij dit uitnodigende evenement. Door de handen ineen te slaan met andere organisaties, ontstaan voor hen meer mogelijkheden om hun doelgroep actief bij de maatschappij te betrekken. Met deze donatie zullen ze, in de nabije toekomst, diverse activiteiten in kleine groepen gaan organiseren voor Etten-Leurse deelnemers vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking.

Fotobijschrift:
Links Dimphie Coremans en Jacques van Nederkassel (bestuursleden van De Zonnebloem Etten-Leur). In het midden de koper van het kunstwerk: Frank van Lieshout (Lieshout Car Collection). Rechts de organiserende kunstenaars: Petra van Liere (Join the Picture) en Miriam van der Heijden.
Foto: Isabelle de Braekeleir van Lieshout.


 

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken