Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activeiten en sponsoring

De Zonnebloem afd. Etten- Leur heeft, mede door sponsoring , weer een aantal uitstapjes kunnen organiseren.

Zo zijn we op 05 september jl. met de groep Senioren per rolstoelbus naar `t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen geweest. Bij aankomst dronken ze eerst koffie met appelgebak erbij en daarna hebben ze de prachtige zandsculpturen bezichtigd. Er volgde nog een lunch en daarna vertrokken ze weer naar Etten-Leur. Deze gezellige dag werd mede gefinancierd door het bedrijf Thetford uit Etten-Leur. Ook gingen er een aantal werknemers mee die zich de hele dag als vrijwilliger ingezet hebben. Al met al was het een geslaagde dag.

De groep Jongeren wilde graag een dagje naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.  Ze zijn zelf op zoek gegaan naar een sponsor en hebben de Rotary groep bereid gevonden dit uitstapje mogelijk te maken. Met het geldbedrag dat ze ontvingen kon dit bezoek georganiseerd worden. Na de koffie met iets lekkers erbij zijn ze met de bootsafari mee geweest, de roofvogel show bijgewoond en heerlijk geluncht. Vervolgens hebben ze de safari route wandelend of rollend afgelegd waarna ze weer huiswaarts keerde. Ze kijken terug op een geslaagde dag.

De groep Medioren is ook naar de Beekse Bergen geweest. In 2018 hadden we een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank Clubkas Campagne en hiermee werd de rolstoelbus gefinancierd zodat de kosten voor de deelnemers laag kon blijven. Dit bezoek vond plaats op 16 oktober jl.  Ondanks de slechte weersvoorspelling viel het mee met de regen en konden ze na een gezellige lunch een mooie wandeling door het park maken. Een aantal hebben de safari route met de bus afgelegd. Hierna gingen ze weer huiswaarts.

Natuurlijk zijn er afgelopen jaar meerdere activiteiten georganiseerd. Mede door sponsoring, donaties en de loten verkoop wordt dit mogelijk gemaakt. We willen dan ook iedereen bedanken die , op welke manier dan ook, een bijdrage geleverd heeft. Ook in de toekomst hopen we dat er aan ons gedacht wordt. Wilt u deelnemer worden, zoekt u vrijwilligerswerk, wilt u een dagactiviteit sponsoren of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze activiteiten neem dan een kijkje op onze website: www.zonnebloem.nl/ettenleur.

Bestuur de Zonnebloem afd. Etten-Leur

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken