Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cheque ontvangen van de INGBank

Even een kleine update in maart 2020

Door het coronavirus zijn we aan huis gebonden. Verschillende activiteiten zoals de bingo, boottocht, en vakantieweek zijn komen te vervallen, maar we zijn bezig om rond september alsnog deze activiteiten te organiseren. De vergaderingen kunnen niet doorgaan maar het bestuur houdt onderling contact via telefoon, WhatsApp en email. Ook de vrijwilligers blijven zoveel mogelijk in contact met de deelnemers door even te bellen, een appje te sturen of door een kaartje in de brievenbus te doen. Allemaal mooie initiatieven in deze moeilijke tijden.

We hebben ook een mooi bericht dat we kunnen delen. We hebben door de actie ‘help Nederland vooruit’ van de ING bank een mooie cheque van € 1000,00 ontvangen. We willen de ING bank bedanken, voor de mogelijkheid om mee te doen en iedereen die voor ons gestemd heeft. Hiermee kunnen we weer aan de slag voor onze deelnemers.

 

We wensen iedereen veel sterkte!

Namens Bestuur de Zonnebloem afd. Etten-Leur

 
What do you want to do ?
New mail

Jacques van Nederkassel

06-53731096
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken