Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubileum 2014

50 jarig jubileum met een gezellig dagje uit met alle vrijwilligers.

Dinsdag 27 mei vierden wij,  De Zonnebloem afdeling Goor-Markelo-Diepenheim, ons

                                 50-jarig Jubileum

Die dag zijn we met een kleine 40 vrijwilligers per touringcar naar Emsflower in Duitsland gegaan.  Na van een koffietafel en een rondleiding genoten te hebben, werd ‘s avonds afgesloten met een heerlijk buffet bij de Hoestinkhof te Markelo.

Daar werd tussen het hoofd- en het nagerecht een 11-tal Jubilarissen in het zonnetje gezet. Lidy Spekreijse en Riky Rikkert vierden hun  25-jarig Jubileum en ontvingen uit de handen van voorzitter Margeret Kuipers een beeldje, een insigne en een oorkonde. Annie Groothengel, Ine Reimert en Anneke van de Riet zijn 10 jaar als vrijwilliger actief en de volgende dames 5 jaar: Thea Haafkes, Evelien Heideman, Helma Huistede, Diky Ligtenberg, Ria Sandifort en Rina van Zutphen.

Deze zeer geslaagde dag werd mogelijk gemaakt door meerdere sponsoren, zoals Gemeente Hof van Twente, Lions GMD, Stg. Mariakapel Zeldam, met als hoofdsponsor Rabobank Centraal Twente.

Mary Tijdink

06-12236605
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk