NL Doet

Verwennerij bij het Doesgoor tijdens NL Doet!

Op vrijdagmiddag 11 maart organiseerde De Zonnebloem, afd. Goor-Markelo-Diepenheim samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor en Humanitas afd. Hof van Twente in het kader van NL Doet een heerlijke verwenmiddag voor al haar gasten. Zo’n 60 gasten lieten zich  deze middag goed verwennen door de ruim 14 vrijwillige kapp(st)ers, manicures, masseurs, pedicures en schoonheidspecialistes.
Er was een speciale herenkapper, velen kregen een gezichtsbehandeling, haren werden geknipt en geföhnd, de voeten en handen kregen extra aandacht en voor de liefhebber was er ook nog een stoelmassage.
Bij de stand van Drogisterij DA van Zwol kon men allerlei producten kopen.

Ook aan de inwendige mens was gedacht. Er waren lekkere hapjes door de verschillende sponsoren beschikbaar gesteld. Zo waren er de vishapjes van Verdriet, soesjes van Nollen, hapjes van Holtmaat, de Bebsel en Kastelein. De Emte zorgde voor de versnaperingen op tafel. Wiemerink zorgde voor heerlijk vers fruit waar een lekker bowl van was gemaakt. Aan het einde van de middag kregen alle vrijwilligers een leuk boeketje bloemen van de Jumbo met daarbij een oorkonde van NL Doet.
De middag werd muzikaal omlijst door Ben Lansink.
Tenslotte werden alle gasten nog op de foto gezet door fotografe Lidy Katier. De Wijkvoorziening, De Zonnebloem en Humanitas willen alle sponsoren en de vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze goed geslaagde verwenmiddag!

 

 

Mary Tijdink

06-12236605
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk