Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersuitje

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan foodconnect en huldiging jubilarissen.

 •  

Bezoek Foodconnect.

Woensdag 20 oktober jl. hebben vrijwilligers van onze afdeling, 's middags, een bezoek gebracht aan Foodconnect in Almelo.  Foodconnect is een bedrijf dat maaltijden bereid voor particulieren, instellingen en bedrijven. “Een kijkje in de keuken”.

Foodconnect is In 2001 in Denekamp gestart, is nu in Almelo gevestigd en heeft 140 mensen in dienst.

Door mede-oprichter/eigenaresse mevr. Swier werd met veel passie een presentatie van het bedrijf gegeven.

De klant kan zelf zijn maaltijdpakket samenstellen, ze liet zien uit welke diversiteit men een keuze kan maken en hoe dat in zijn werk gaat. Het eten kan gekoeld of ingevroren worden bezorgd en ze bezorgen bijna over geheel Nederland.

Na de presentatie volgde een rondje door het bedrijf, hierbij viel de openheid van het bedrijf op. De wanden tussen de verschillende kantoren en keuken bestaan voor het overgrote deel uit glas. waardoor een open bedrijf wordt gecrereerd. Het proces in de keuken konden we daardoor ook zien.

Filosofie die het bedrijf hanteert is dat iedereen belangrijk is en dat men samen een team vormt.

Na het bedrijfsrondje konden we een maaltijd proeven; dat smaakte voortreffelijk.

Afsluitend werd er een groepsfoto gemaakt.

Een interressante middag in een mooi bedrijf met dank aan mevr. Swier.

 

Het uitje had een 2* gedeelte en dat speelde zich, in het begin van de avond, af in de Zon in Goor. Vrijwilligers die niet mee waren geweest naar Almelo hebben zich toen aangesloten. We hebben daar genoten van een buffet.Dat was tevens een mooi moment om jubilarissen te huldigen en dat waren:

2015:   

 • 25 jaar  Jo Wigman, ze kreeg een gouden speld, een erepenning en bloemen.
 • 10 jaar  Hetty a/d Stegge, was niet aanwezig.
 • 5 jaar  Margeret Kuipers en Ina Wiggers kregen een bos bloemen.

2016:

 • 10 jaar  Hilda Oonk en Jan Denneboom  zij kregen een insigne en een bos bloemen.
 • 5 jaar  Marijke Loef (niet aanwezig), Nico v.d. Einde (niet aanwezig), Annie Kalenkamp, Gerda Vedders en Ria Kiezenbrink. Zij kregen een bos bloemen.  

Een geslaagde dag, waar aandacht voor de vrijwilligers was.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Anneke van de Riet

0547-276344
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Sport en spel
 • Kunst en cultuur
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk