Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag 2018

img1118jpg

Zonnebloem afdeling Goor-Markelo-Diepenheim

Ontmoetingsdag 11-09-2018.

Afgelopen dinsdag 11 september was er de jaarlijkse ontmoetingsdag van onze afdeling bij de Bebsel in Goor.

Zoals gebruikelijk georganiseerd door de ontmoetingsdagcommissie, die er ook dit jaar weer voor gezorgd heeft dat alles  volledig naar wens verliep.

Nadat onze voorzitter Margeret Kuipers de dag opende werd het woord gegeven aan ds. De Jonge voor een meditatie. Deze kreeg de volle aandacht van de gasten in zijn overdenking waarin hij vertelde dat verhalen heel vaak zijn inspiratiebron zijn. Hij benadrukte hoe belangrijk het is voor mensen om toch vooral stiltemomenten in het leven op te nemen.

Aansluitend werd koffie met gebak gepresenteerd en uiteraard gevolgd door een drankje.

Cobi Huistede had een toepasselijk gedicht over hoe men denkt over het verschil  tussen oud en jong zijn.

Het diner was ook deze dag  weer  van geweldige kwaliteit. Dat kunnen we met een gerust hart aan Jeroen van de Bebsel en zijn team overlaten. Iedereen was het daar roerend over eens.

Na het eten werden de gasten en vrijwilligers verrast door een spectaculaire show van Coenen entertainment. Het was een aaneenschakeling van grappen en liedjes van vroeger en nu, die op een ludieke wijze aan elkaar gekoppeld werden. Het was lachen en meezingen geblazen.

Na  nog een kopje thee m et bonbon werd de dag besloten met een wel thuis en tot volgend jaar door onze voorzitter.

Foto's en Filmpjes

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Anneke van de Riet

0547-276344
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk