Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NL-Doet Het Doesgoor 11-3-2022

doesgoorpng

De Zonnebloem afdeling Goor-Markelo-Diepenheim organiseerde in het kader van NL- Doet een gezellige middag bij Het Doesgoor in Goor.

In het kader van de landelijke actie NL Doet van het Oranjefonds heeft de afdeling Goor-Markelo-Diepenheim van de Zonnebloem samen met het team van Doesgoor afgelopen vrijdag 11 maart een gezellige middag georganiseerd voor hun gasten/deelnemers in de kantine bij het Doesgoor.

Het was voor het eerst na de coronaperiode dat er weer voor enkele uurtjes gekeuveld kon worden onder het genot van een hapje,  drankje en muziek.

Iedereen was opgewekt en je merkt dat de mensen echt weer toe zijn aan meer onderling contact. Veel mensen gaven ook aan zich soms wel erg eenzaam gevoeld te hebben de afgelopen tijd.

Op een verantwoorde afstand van elkaar gezeten werden de ongeveer 65 gasten getrakteerd op o.a. een modeshow van Lanco Mode uit Schalkhaar. Enkele vrijwilligers meldden zich spontaan en showden de kleding waardoor een zeer informele sfeer  ontstond.

Mede dankzij het belangeloos beschikbaar stellen van producten van lokale middenstanders, konden de gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes.
Daarvoor danken wij onze sponsoren de Bebsel, Nollen, Holtmaat, Wiemerink, Kastelein, Verdriet en SV Hector heel hartelijk voor deze gulle giften.
Ook de heren Keuper en Wolterink waren genereus en leverden een groot aandeel in de gezelligheid door hun muziek die zeer aanstekelijk werkte en wel zo in de smaak viel dat er spontaan meegezongen werd.
Al met al een positief begin van een hopelijk langere tijd waarin we weer veel mensen blij kunnen maken met onze bezoekjes, attenties en activiteiten.
Wij zijn enthousiast en gaan weer aan de slag.
Voor foto's klik op onderstaande link.

Foto's

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Anneke van de Riet

0547-276344
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk